Колеги колата я имам от около 1 месец взех я от мой познат който знам горе долу какво е правил преди мен по колата проблема е следния като е студена колата държи ниски обороти като и се подаде по-рязко газ някой път гасне това го прави докато е студена след това се оправя другото което е при около 1500 оборота има придърпване след тези обороти няма проблем, това с придърпването го прави и студена и топла.Човека от който я взех ми каза че проблема е в стъпковото моторче че това е изкарала на диагностика.Другото което е разхода и е доста висок около 10 извън града с доста нормално каране.Казаха ми че проблема със стъпковото може да се отрази и на разхода та въпроса ми е ако някой се е сблъсквал с подобен проблем да сподели решение някакво или ако знаете някъде откъдето да си взема стъпково моторче втора употреба.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Стъпково моторче проблем
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от gazar4eto_87 Покажи съобщениеКолеги колата я имам от около 1 месец взех я от мой познат който знам горе долу какво е правил преди мен по колата проблема е следния като е студена колата държи ниски обороти като и се подаде по-рязко газ някой път гасне това го прави докато е студена след това се оправя другото което е при около 1500 оборота има придърпване след тези обороти няма проблем, това с придърпването го прави и студена и топла.Човека от който я взех ми каза че проблема е в стъпковото моторче че това е изкарала на диагностика.Другото което е разхода и е доста висок около 10 извън града с доста нормално каране.Казаха ми че проблема със стъпковото може да се отрази и на разхода та въпроса ми е ако някой се е сблъсквал с подобен проблем да сподели решение някакво или ако знаете някъде откъдето да си взема стъпково моторче втора употреба.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
-
Колега, добре дошъл в племето.
Дай повече инфо,ако искаш да ти помогнем.
Предполагам, че проблема е много прост, но ние тука си имаме уважение.
Тоест сме откровенни!
Дай информация за мотора и не крий нищо.
Освен това и къде се намираш!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Колега, преди да се хвърлиш да сменяш части на лотария докато се оправи, иди на диагностика. Поне в София има добри майстори. Нека да се види със сигурност какъв е проблемът и тогава сменяй. Това кой какво ти е казал, в случая не тежи.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
Comment