Известие

Collapse
No announcement yet.

Стъпково моторче проблем

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Стъпково моторче проблем

Колеги колата я имам от около 1 месец взех я от мой познат който знам горе долу какво е правил преди мен по колата проблема е следния като е студена колата държи ниски обороти като и се подаде по-рязко газ някой път гасне това го прави докато е студена след това се оправя другото което е при около 1500 оборота има придърпване след тези обороти няма проблем, това с придърпването го прави и студена и топла.Човека от който я взех ми каза че проблема е в стъпковото моторче че това е изкарала на диагностика.Другото което е разхода и е доста висок около 10 извън града с доста нормално каране.Казаха ми че проблема със стъпковото може да се отрази и на разхода та въпроса ми е ако някой се е сблъсквал с подобен проблем да сподели решение някакво или ако знаете някъде откъдето да си взема стъпково моторче втора употреба.

Първоначално публикувано от gazar4eto_87 Покажи съобщение
    Колеги колата я имам от около 1 месец взех я от мой познат който знам горе долу какво е правил преди мен по колата проблема е следния като е студена колата държи ниски обороти като и се подаде по-рязко газ някой път гасне това го прави докато е студена след това се оправя другото което е при около 1500 оборота има придърпване след тези обороти няма проблем, това с придърпването го прави и студена и топла.Човека от който я взех ми каза че проблема е в стъпковото моторче че това е изкарала на диагностика.Другото което е разхода и е доста висок около 10 извън града с доста нормално каране.Казаха ми че проблема със стъпковото може да се отрази и на разхода та въпроса ми е ако някой се е сблъсквал с подобен проблем да сподели решение някакво или ако знаете някъде откъдето да си взема стъпково моторче втора употреба.
    Трябва и диагностика,защото може и да не е от моторчето
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

А колата е.... все пак не сме медиуми
      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Ако колата е 145 и номера на моето съпково съвпадне с номера на твойто ,имам такова .
        Цена: 55 лева Като за "колега"

Кажи ,ако имаш интерес да ти пиша номера
        155 96' 1.6 16v 1++hp???
        Mazda 626 84'
        Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
        ex' 145 97' 16V TS

Comment

Колега, добре дошъл в племето.
          Дай повече инфо,ако искаш да ти помогнем.
          Предполагам, че проблема е много прост, но ние тука си имаме уважение.
          Тоест сме откровенни!
          Дай информация за мотора и не крий нищо.
          Освен това и къде се намираш!
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Извинявам се колеги от София съм Овча купел колата е 146 1.4 twin spark.Мисля че става и от 145 ако е 1.4 колегата който попита ако неговата е такава имам интерес.

Comment

Колега, преди да се хвърлиш да сменяш части на лотария докато се оправи, иди на диагностика. Поне в София има добри майстори. Нека да се види със сигурност какъв е проблемът и тогава сменяй. Това кой какво ти е казал, в случая не тежи.
              166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
              ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Колега и при мен има такова придръпване и се оказа , че е вариатор или соленоид .Откачи буксата и виж дали няма да се оправи .
                Alfa Romeo 145 1,4 TS ALFA FOREVER,GOLF NEVER

Comment

Working...
                X